Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

RefectoCil Longlash Gel

7ml
nok 0,00
7ml

RefectoCil LongLash Gel inneholder E-vitamin og D-panthenol som gir langtidsvirkende fuktighet, intensiv næring og beskyttelse til vipper og øyebryn.

Regelmessig bruk styrker vipper og øyebryn samtidig som vippenes fulle lengde beholdes, ettersom den beskytter hårene mot å bli sprø. Det rikholdige innholdsstoffet med E-vitamin, D-panthenol og glyserin hjelper deg til å få kraftige, lange, sunne og strålende flotte vipper og øyebryn. Det er ikke bare farget hår som trenger spesiell pleie, også fargede vipper og øyebryn trenger et spesielt utviklet pleieprodukt for å forbli smidige og flotte. Derfor anbefaler vi daglig bruk av RefectoCil LongLash Gel. Sunt hår holder bedre på fargen og beholder fargeintensiteten lenger.

Daglig RefectoCil LongLash Gel – den profesjonelle vippepleien for hjemmebruk!

Bruk:
Hver kveld etter make-up fjerning fordeles RefectoCil LongLash Gel fra ansatsen og ut til tuppen av vippene og øyebrynene. I løpet av natten pleies hårene intensivt med de høyverdige virkestoffene. Den transparente geleen egner seg også utmerket til å forme vipper og øyebryn. Dessuten gir den vipper og øyebryn en flott glans og får øynene dine til å stråle!

Nok til ca. 250 behandlinger.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2023 Ekroop Bryn & Vipper

Logg inn